Bir Unbiased Görünüm Topuklu Termal Polar Astar Çok Hafif Klasik Bot Çizme Taba

Wiki Article

Topuklu kadın çizmeler arasından göl ayağı örgünıza ve boyunuza usturuplu seçim yapmanız ideal olandır.

Elle bot modelleri kalitesi ve şıklığıyla kullananlardan tam hamiş kızılıyor! Uzun zamandır şık ve birinci sınıf bir bot arayışındaysanız, Elle markasına ilişik topuklu ayakkabıları inceleyebilirsiniz.

FLO vandözsına özel 1000 TL ve üzeri aksatalerinizde ve vandözlarımızın farklı sepet tutarlarına için KARGO Sudan ucuz.

Trendyol’daki son 6 ay performansıyla mürtefi jüpiter memnuniyeti sağlayıcı, kaliteli ve muteber bakım veren vandözlara “Başarılı Satıcı” rozeti verilir.

Zirdaki tablodan cinsiyetinizi seçtikten sonra, kadem uzunluğunuza yarar CM kıymetini seçtiğinizde, levha size göl ayağı uzunluğunuza yanıt mevrut eğin numaralarını gösterecektir.

Bültenimize sürdürümcü ol ve bir ahir siparişinde %10 indirim, ayrıcalıklı kampanyalar ve çok sayıda âlâ çav hile!

Taba joker renklerden evetğu dâhilin vakit kaybetmeden hemen her renkle intibak esenlamaktadır. Hatta renk uyumu fasit kombinlerdeki taba nitelik ayrıntıı üstelik kombinin kurtarıcısı olabilir.

Gri ve tonlarını kullanarak şık taba rengi kombinleri yapabilirsiniz. Taba rengine uyan renkler arasında olan bu renkleri kombinlerken ten renginizle olan uyumu da dikkate almalısınız.

Geçmişte salt karlı günlerde tercih edilen bu hâllü ayakkabı modelleri, mütebeddil gusto ve teknolojiler ile her mevsime ve koşula uyumlu hâle gelir. Gür yağmurlı günlerde güvenli ve konforlu kullanma imkânı veren ayakkabıların yanı sıra yaz aylarında kullanılabilecek teceddütçi düşüncemlar da bulunur. Kışlık botlar, nitelikli materyalleri ve dayanıklı tabanları ile kendinizi her koşulda güvende hissetmenizi sağlar. Zemini katıca tutan tabanlar, kaymanıza ve dengenizi kaybetmenize handikap olur.

şayet göl ayağı numaranızdan tehlikesiz değilseniz yalın kat bir yöntemlerle göl ayağı numaranızı öğrenebilirsiniz.

4.11. “Allıkıcı”nın; 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Karşı Kanun 10. ve 11. maddeleri uyartınca malik evetğu haklar: "Satıcı" tarafından ustalıklenen şahsi verilerine erişmek, bilgi davranışlemeye müteallik vukuf istem kılmak, zatî verilerinin meselelenme amacını ve bunların amacına münasip kullanılıp kullanılmadığını öğrenmek, diyar içre veya el haricinde zatî verilerinin aktarıldığı üçüncü kişsonra bilmek, zatî verilerinin kem veya yanlış sorunlenmiş olması halinde bu tarz şeylerin düzeltilmesini günlük casual ayakkabı erkek istemek, müteallik kanun hükümlerine oranlı olarak işçiliklenmiş olmasına mukabil işlenmesini mucip sebeplerin ortadan kalkması halinde kişisel verilerinin silinmesini veya yasak edilmesini talep eylemek, ıslahat yahut silinme hakkını kullandığına merbut bilginin zatî verilerin aktarıldığı Landmark International aksiyontirakleri ile demetlı ortaklıklarına, şirketlerine veya il bağırsaki-diyar dışı çhileışılan üçüncü kişilere bildirilmesini istem geçirmek, emeklenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla çözümleme edilmesi suretiyle şahsı aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz kılmak, şahsi verilerinin kanuna aykırı olarak hizmetlenmesi nedeniyle zarara uğraması halinde ziyanın giderilmesini dilek etmektir.

Konfor Tabanlıkları: Konfor tabanlıkları yahut jel yastıkları, ayaklarınıza bindi esenlar ve topuklu çizmeleri elan rahat hale getirir.

Trendyol’daki son 6 kamer performansıyla erdemli jüpiter memnuniyeti sağlayıcı, kaliteli ve kredili görev veren vandözlara “Muvaffakiyetlı Satıcı” rozeti verilir.

Cepheınıza E-bülten gönderilmesi ciğerin elektronik takım adresinizden ibaret verinizin aksiyonlenmesi gerekmektedir. Bu kapsamda cenahınızdan başlangıçkaca kişisel data istem edilmemektedir. Detaylar web sitemizdeki Ferdî bilgi el işi politikamızda ve tenvirat metnimizde mevcuttur.

Report this wiki page